19:18

manzor zaban y reshte?

22:27

نه منظورم ايلتس و ب ٢ رو بخوايم همزمان بگيريم

23:14

آها ن من دارم GRE و آلمانی و باهم میخونم ! فک نکنم مشکلی پیش بیاد !!البته برا امتحانای ی مث تافل و ایلتس فک منم تمرکز رو یکیش باشه بهتره چون برا آمادگیش زمانی نمیبره

23:15

جي ار اي براي اروپا مگه تاثير داره؟

23:18

من از اروپا پذیرش دارم برا آمریکا دوباره GRE میخونم !!! هر چند برا اروپا هم بله داره!!! Fh aachen, Delf (my major,

23:21

سلامشما از طریق استاد اقدام کردید یا از طریق دانشگاه؟

19:37

سلام رشته و دانشگامو تو انابین پیدا نکردم از طرفی میگن ک برای لیسانس احتیاج نیس مدارک بفرسم زاب درسته؟ میشه راهنماییم کنین

09:07

سلام. ببخشید من برای ارشد مجدد می‌خوام اقدام کنم . دانشگاه لیسانس و فوق لیسانس دوتاشh+ هستن اما آموزشکده h+/- هست . الان من قبل از سفارت باید مدارک رو بدم zab تایید کنه ؟ گیج شدیم والا کاشکی همون موقع بازم رفته بودیم پیوسته خونده بودیم

10:53

لطف کنید لینک نزارید

11:58

آره . تبریز

12:03

نیازی نیست

12:03

چرا ؟

12:10

شما با اخرین مقطع میخواین اپلای کنیدچه ربطی بع کاردانی دارهاگر ربط هم داشته باشه+.-hاوکیه برای تحصیلی

16:39

گذاشتم. پاک شده گویا ?

10:23

خودمم در مورد zab سوال داشتم، این لینک رو توی همین گروه پیدا کردم. خیلی جامع بهت همه چیزو میگه

10:39

مرسی میشه لینکش رو بزارید .

16:50

تو کانال سرچ کنید

10:53

کاردانیتون آمورشکده س؟

12:12

مرسی آقا

23:12

بعد از اینکه دریافت کردید میتونید بلیط تهیه کنیدو در برخی مواقع وجود داشته که گفتن برای دریافت ویزابلیط بیارید

23:13

منم سوالم همینه وقتی جواب قبولی بیاد چند روز بعدش خود ویزا دستمون میرسه؟

23:18

در پی دی اف سایت سفارت اعلام میکنند که کی بیاید بگیرید

09:52

براي گرفتن تاييديه زاب بايد مدارك تحصيلي حتماً به زبان الماني ترجمه شده باشند ؟يا ميشه مدارك به زبان انگليسي هم فرستاد؟

08:54

خب این یعنی زاب باید بررسی کنه مدارکتونو

08:57

پس حتما باید پروسه تحویل مدارک رو انجام بدم و منتظر جواب باشم؟؟

09:00

بله

09:01

ممنون از لطفتون سوال دومم رو می تونید پاسخ بدید؟؟

09:02

بله؟بپرسید سوالتونو

10:29

سلام دوستانرشته تحصیلیم کارشناسی ناپیوسته برق هست. تو سایت آنابین هم دانشگاه دوره کارشناسی و هم کاردانی H+ هستن. نیازی به تاییدیه داره از zab یا همون پرینت از سایت کافیه؟برای ویزای جستجوی کار

10:51

خیر

16:38

سلام رشته و دانشگامو تو انابین پیدا نکردم از طرفی میگن ک برای لیسانس احتیاج نیس مدارک بفرسم زاب درسته؟ میشه راهنماییم کنین

20:04

سلام توی گروه دیدم جواب چند نفر دادید که در مورد zab توی کانال مطلب pdf هست. ولی توی کانال کلمه zab سرچ کردم چیزی پیدا نکردم متاسفانه‌.

14:08

سرچ کنین توی کانال zab متوجه میشین

14:09

کدوم کانال؟

14:10

?در این گروه روال اخذ پذیرش تحصیلی در کشور‌ آلمان بصورت تخصصی بررسی می شود?کانال آلمان پرگار? @deutschland_plus? کانال معرفی لینک همه گروه ها ? @pargarlink✔️ بولتن معرفی خدمات پرگار? @pargarbulletin

14:16

شرمنده پیدا نکردم میشه راهنمایی کنید دقیقا من باید چیکار کنم؟!

14:42

؟؟دارم دیوونه میشم تورو خدا جواب بدیداگه قبولش ندارن تا ثبت نام نکنم؟

13:46

سلام دوستان ? من کارشناسی ناپیوسته بودم . میخوام تو zab ثبت نام کنم. مثل اینکه قسمت نامفهوم برا من زیاد داره Subject area Professional title فرقشون چی میشه .؟———————————————-⭕️2 – دوره درس خوندنم رو با کاردانی باید بنویسم…؟ Study period from… معلوم هم نیست تاریخ هست… یا…؟ ———————————————-⭕️3 – تاریخ complete ینی تکمیل کارشناسی دیگه..؟ با award چه فرقی داره..؟ چون من دوتا مدرک دارم ———————————————-⭕️Official length of programs in years هم متوجه نشدم ———————————————-Secondary school میشه چه مقطعی.. .؟ راهنمایی..؟ ??ممنون از دوستان ک راهنمایی میکنند… ??

15:48

جواب اینا رو کسی نمیدونه ؟بخاطر ناپیوسته بودنم شک دارم …

20:08

اینا رو … ????

19:04

سلاممن با یک شرکت آلمانی قرارداد بستم و ورک پرمیت هم دارمبرای دو هفته دیگه هم نوبت سفارت بهم دادنمتاسفانه مدرک کارشناسی من هنوز آزاد نشده (چون هنوز سربازی نرفتم) و یکی از مدارکی که زده باید برای مصاحبه همراه مون باشه مدرک دانشگاهی و تاییدیه زاب هستشدر حال حاضر من مدرک موقت کارشناسی + ترجمه (بدون مهر دادگستری و …) و گواهی اشتغال به تحصیل مقطع ارشد و پرینت سایت آنابین از دانشگاه ارشد (هنوز فارغ تحصیل نشدم و دانشجو ام) رو دارمآیا ممکنه به مشکلی بر بخورم؟آیا من میتونم مدرک موقتم رو به زاب بفرستم برای تایید؟

19:15

من با یک نفر که رفته بود صحبت میکردم میگفت وقتی قرارداد داری خیلی سخت نمیگیرن. و اگر مدارکتون‌ آماده نباشه و شرکت توی قرارداد ذکر‌ نکرده باشه که فلانی با فلان مدرک کاری ندارن‌. در ضمن چرا زاب؟ دانشگاهت‌ توی انابین‌ نیست؟شما چطور وقت گرفتید؟من ۶ ماهه‌ قرارداد دارم و تاریخ شروع قراردادم‌ یک هفته پیش بوده ولی هرچی ایمیل زدم به سفارت جواب ندادن. شرکت هم ایمیل زد‌ باز جوابی نگرفت. از راه خاصی اقدام کردی؟

19:17

نه توی قراردادم اشاره ای به مدرک دانشگاهی نیستنه برای من هم شرکت ایمیل زد به سفارت بعد هم خودم ایمیل زدم بهم نوبت دادن

19:19

به ایمیل خودتون جواب دادن؟چه زمانی ایمیل زدید؟پس فکر کنم مشکلی نباشه. میتونین‌ بدید‌ دارالترجمه‌ و اون قسمت قابل ترجمه‌ نمی باشد رو بگید ترجمه نکنه ? کار دیگه‌ای نمیشه کرد با سربازی

19:20

نه جواب ندادن به ایمیلمامروز فقط یهو ایمیل وقت سفارت اومدشنبه زدم

19:20

دقیقا همین طور ترجمه کردم الانولی میگن این طوری دادگستری تایید نمیکنه

19:21

بله لگالایز‌ نمی تونی بکنی . ولی باز من شنیدم اگر توی قرارداد نباشه کاری ندارن

23:36

برای ثبت نام تو zab چون ماها پیش دانشگاهی نرفتیم بجاش یه مدرک بهمون دادند کاملا مسخره. ولی اون اطلاعاتی ک زب میخواد دقیق توش نیست… (مثلا اسم پیش دانشگاهی، تاریخ و… من ک همون کاردانی رو زدم) برای کد identification number هم دقیق چیزی نزده… ( همون کدی ک دانشگاه زده رو بزنم..؟ )

22:53

Are daram zaban mikhonamAlmanio vel kardam beram zaban engelisi bekhonam ke ilts begiramHamon taraf goft engelisit ok bashe behtar az ine k almani faghat balad bashi

22:59

زبان انگلیسی تنها واسه تحصیل خوبه تو آلمان ،آلمانی مهمتره

23:02

فارسی تایپ کنین لطفا

13:02

سلام من ميخواستم جايي باشه كه دقيقا منو راهنمايي كنه ك ازابتدا بايد مرحله ب مرحله چ كارهايي رو انجام بدم تا لحظه مصاحبه سفارتاما وكيل ها مشاوره نميدن چون ميخوان همه اون كارهارو خودشون انجام بدنسايت شما رو واردش شدم اما گزينه انتخابي داشت.من مشاوره حضوري ميخواستم.بايد با شماره اي تماس بگيرم؟

13:10

ایمیل بدید مشاوره بگیرید

13:55

ادرس ايميلتون رو ميشه بديد؟ پس مشاوره حضوري ندارين؟

14:00

من که دیروز براتون توضیح دادم ?ادرس ایمیل هم خدمتتون دادم

14:02

ادرس سايت رو دادين فكركنم?

14:03

بله عرض کردم شما داخل سایت فرم رو پر میکنین و ایمیلش مستقیما به ما میرسه

14:03

خب داخل سايت همش گزينه اي بود و اون گزينه ها مورد نياز من نبود!

14:04

چه خدماتی مدنظرتون هست؟

20:39

Dustan kasi inja zaban sathe A1 mikhone ketabe Dafkompakt?

11:02

براي گرفتن تاييديه زاب بايد مدارك تحصيلي حتماً به زبان الماني ترجمه شده باشند ؟يا ميشه مدارك به زبان انگليسي هم فرستاد؟

09:52

سلام دوستان براي گرفتن ويزاي تحصيلي نياز به تاييد آنابين و زاب هست يا اونا فقط براي ويزاي كاري هستن؟

11:57

سلام اقا حامد . من یک سوالی داشتم . ببینید من ویزام اومده بعد گویا ویزا رو که سفارت میگرم ۳ ماهه هست و اجازه کار نمیدن معمولا . ولی من بشدت نیاز دارم که کار کنم چون اجاره ها بالاست . من روزی که رفتم ویزام رو بگیرم نمیتونم ازشون بخوام که بهم اجازه کار بدن یا مدرکی نشون بدم که دوره های کافی شاپی بلدم و میخوام کار کنم المان . اصلا امکانش هست ؟ چون واقعا اون ۳ ماه هم بتونم کار کنم برام خیلی خوبه .

12:02

خانم بیتا سلاماون موافقت ویزایی ک صورت میگیره جواب اوسلندا شهرتون هم سهیم هستشو اگر همچین چیزی اتفاق میوفتاد میدادن بدون اینکه شما بخواین اثبات کنیدو ضمن اینکه شما واقعا تا بخواین به خودتون بیاین اطرافتون رو بشناسین۳ ماه تموم شدههمین مسئله تمدید ویزا سرگرمی زیاد دارهو بنظرم کاری اصلا نمیتونید کنیدو بزارید فقط برای روز تمدید ویزا ک خواستید انجام بدید به افیسر بگید ک اگر اجازه کار خواستن بزنند اجازه در طول روزم بزنندو ممکنه فقط بگه در اواخر هفته فقط!

12:18

باشه خیلی ممنونم . محتاج که نیستم پول دارم از خودم و خب کار کنم روی پای خودم وایستم بهتره ☺️

11:42

ZAB که برای کار هست . انابین فکر کنم برای تحصیل هست .

11:46

برای کسایی ک در انابین نباشه مجبورا باید از زاب اقدام کنندفرقی نمیکنه تحصیلی یا کاری

12:15

خیلی ممنونم ازتون . ولی پس احتمالش کمه که اون ۳ ماه اول رو بهم اجازه کار بدن؟

12:17

بنظرم در حد صفردرصد هستچون در برخی ویزاها میزننمثلا یه مدت داخل ویزای کلاستهال میزد با اجازه کارولی اگر برای شما اینو نزدهمیتونید تا تمدید ویزا صبر کنیدیا اینکه رسیدید یسری برید به سمت اوسلندا بگیدو اما گفتنشم به ضررتون تمموم میشه بدلیل اینکه میگن ایشون محتاج پول هست و پس چطوری میخواد تحصیل کنه…

11:27

بله اکثرا ویزای کاری

11:48

اهان . ممنونم که گفتین . ولی نمیدونم چرا من برای مشاوره در خود المان رفتم گفت اگر میخوای کار کنی بفرست ZAB دانشگاه میخوای بری مستقیم میفرستی دانشگاه .

11:58

اونجا که رفتین باید تمدید کنید ویزاتون رواول ویزای 3 ماهه میدن.

11:59

میدونم ولی باید اون ۳ ماه تموم بشه که‌تمدید بکنند .

12:04

رشتتون چی بود؟

12:04

تجربیکالج ام هانوفر

14:26

خب آقا حامد من دانشگاه ام تو آنابين هست H+ ولي رشته ام كه كارشناسي ناپيوسته برق بودم نيست همون آنابين و h+ كافيه؟

11:49

دانشگاه ها به سه دسته تقسیم میشنیا از طریق یونی اسیستهیا مستقیم پست میکنید براشونیا اپلود کردنیهاون زاب و انابین پیشتر باید اقدام بشه براشک هرچند برای تحصیلی اکثر دانشگاه ها نیازی ندارند

12:03

بعد بنظرتون من اگر اون مدرکی که‌از تو ایران دارم برای کافی شاپی بهشون نشون بدم تو خارج تاثیری داره برام ؟! راستش تو‌ارایشگاه هم میخوام‌دوره ببینم . اگر‌اونم بنظرتون تاثیر داره . بشدت محتاج کارم ?

12:14

اینایی ک میگید میخوام‌مشغول بشممثلا کار در کافی شاپ و ‌… و کلا کار دانشجوییحتما باید سطح زبان خوبی داشته باشید صادقانه بگم بالاتر از ب۱ هرچی بالاتر باشید کار پیدا کردن براتون اسون تر میشههرچقدر اگر بی سابقه باشیدبنظرم اون مدارک رو هم بیارین و برای پیدا کردن کار خیلی بهتون کمک میکنهاما اول زبان

12:49

man gooshim moshkel peyda karde vali lotfan shoma farsi type konid.aval zaban bekhoonin bad agar hes kardin mitoonin sare kamtar az yeksal madrak begirin oon moghe vaght begirin.

09:58

سلام مشخص نیست چرا اگر دانشگاهتون نیاز به تاییدیه انابین دارهاز طریق زاب اقدام کنیدتوضیحات در کانال است@deutschland_plus

10:10

ممنونم.لطف کردین

11:18

سلام من مدارکم H+ بود تو آنابین. آیا نیاز هست دوباره برای زاب مدرک بفرستم؟

11:25

سلام من فارغ التحصیل مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور هستم . در سایت آنابین تعدادی از دانشگاه های پیام نور H+ هستند اما شهری که من آنجا درس خوندم جز این گروه نیست. من میتونم به همونا اکتفا کنم یا باید برای تایید zab اقدام کنم؟

11:56

تو آنابین نوشته پیام نور iranweit یعنی تمام مراکزش در سراسر ایران قابل قبوله

11:56

پرداخت هزینه زاب
دسته بندی ها: پرسش و پاسخ

پاسخی بگذارید